Haargroeiremmers

Gold Concentrate Ampullen

Deze ampullen, op basis van Papaya-extract en Vitamine E, vertragen de vorming van nieuwe haartjes en zorgen voor dunnere én zachtere haren. Het serum heeft ook een hydraterende werking en verzacht de huid. Door de warmte van de hars zullen de poriën van de huid openen. Breng daarom onmiddellijk na de ontharing aan en masseer tot het serum volledig is ingetrokken. Voor het beste resultaat dient de behandeling 2 x daags thuis te worden verdergezet.

De hersluitbare ampullen zijn beschikbaar in een handig doosje met 3 x 10 mL (thuisgebruik) of in grotere verpakking van 20 x 10 ml (cabine).

Depilmouse

Een verfrissende post-epil mousse met een dubbele werking. Zorgt ervoor dat de teruggroei van haren wordt verminderd en haartjes dunner en zachter terugkomen. Daarnaast heeft de mousse een zeer verfrissende en relaxerende werking, ideaal voor de verlichting van zware en vermoeide benen. Het is aangeraden de Depilmousse 2x daags thuis te gebruiken, tussen de ontharingsbeurten in.

De producten zijn te verkrijgen bij uw schoonheidsspecialist(e). Bent u een professional? Dan kan u terecht op de B2B webshop.