Waxing For Men

Men’s secret too – niet langer een exclusieve vrouwen club!

Mannenontharing zit in de lift! Of het nu is voor de looks, de feel of omwille van hygiënische redenen, steeds meer instituten krijgen de vraag van mannen voor een ontharing op maat. Kiezen mannen voor een gladde borst, rug of intieme zone, dan grijpen ze in eerste instantie naar het mesje. Maar scheren zorgt vaak voor jeuk en ontstekingen. Bovendien is het niet altijd evident om met een mesje aan de slag te gaan.

Hoewel mannen, onder invloed van tv en film vaak horrorbeelden hebben over een waxbeurt, zien we steeds vaker dat ze de stap durven zetten. Eenmaal die drempel overwonnen is, merken ze dat het helemaal niet zo erg is. De huid went er snel aan en bij iedere waxbeurt zal het gemakkelijker gaan. Mannen die in er in de eerste plaats nooit aan zouden denken om zich te laten ontharen, kunnen nadien niet meer zonder.

Heb je net een ontharing achter de rug? Houdt er dan rekening mee dat je dezelfde dag geen sport mag doen! Door hevig te transpireren in geopende en licht geïrriteerde poriën, kan je ontstekingen veroorzaken. Gezien mannen van zichzelf redelijk veel transpireren,  is het aangeraden om meteen na de ontharing Folisan te gebruiken. Folisan werkt ontsmettend en voorkomt ontstekingen van de haarfollikel. Daarnaast zorgt het voor een zachte peeling en voorkomt het ingegroeide haren bij regelmatig thuisgebruik.

Bent u het mesje beu en zou u graag overstappen op een ontharing met hars? Kijk dan op onze intituut locator en zoek een instituut gespecialiseerd in mannen-ontharing bij jou in de buurt!

Bent u schoonheidsspecialist(e) en wilt u zich specialiseren in mannen-ontharing?