Cerazyme anti-aging

DNA Facial Concentrate 8ml roll-on

Een handige roll-on met een geconcentreerd serum. Het serum wordt tijdens de ontharing gebruikt, waarna het wordt meegegeven om de behandeling thuis verder te zetten.

Bevat actieve ingrediënten die dankzij hun moleculaire structuur tot diep in de huid kunnen doordringen;

•   NMF (Natural Moisturizing Factor): complex dat van nature aanwezig is in de huid.. Voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de huid haar soepelheid en elasticiteit behoudt.

•   Q10 enzym: natuurlijk antioxidant dat bekend staat voor zijn huidverjongende werking. Het is in grote hoeveelheden aanwezig in alle menselijke cellen, maar naarmate men ouder wordt, vermindert de productie. In de huid heeft Q10 een belangrijke functie bij de bescherming van elastine en collageen, beide onderhevig aan schade door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn afvalproducten die zich opstapelen in onze cellen. Het aantal vrije radicalen in de cel wordt sterk verhoogd door oa. UV-licht, roken of luchtvervuiling, omgevingsfactoren die huidveroudering sterk in de hand werken. Q10 neutraliseert deze vrije radicalen.

•  DNA filamenten: stimuleren en beschermen de huid van binnenuit voor een huidverjongend effect.

Cerazyme® DNA Facial Cream 50mL SPF15

Ideale dagcrème (SPF15) om een gelaatsontharing mee af te sluiten en de Cerazyme® huidverjongende behandeling thuis verder te zetten. Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om de dagcrème te combineren met he Cerazyme® DNA Facial Serum.

Werking:

•   Andiroba (krappa) olie: heeft een herstellende, pijnstillende en onstekingsremmende werking. Ideaal na de ontharing!

•   Q10 enzym, NMF, DNA-filamenten: werken huidverstevigend, voorkomen rimpels en verbeteren de elasticiteit van de huid.

    De producten zijn te verkrijgen bij uw schoonheidsspecialist(e).
    Bent u een professional? Dan kan u terecht op onze B2B webshop.