Pre-care

Een aangename waxbeurt is een vlotte en efficiënte waxbeurt, maar dit bereik je niet door zo snel mogelijk te starten met het aanbrengen van de hars. Door de te ontharen zone voor te bereiden met een geschikt product, zal de hars beter zijn werk kunnen doen, heb je een beter resultaat en blijft bovendien de huid gespaard.

Binnen het Depilève® gamma is er een uitgebreide keuze aan pre-care producten, specifiek ontwikkeld voor een ontharing met strip- of filmhars.

Striphars

Ga je ontharen met de striphars? Kies dan voor een gel (Pre Base of Tea Tree gel) die reinigt én hydrateert. Hierdoor zal de hars minder aan de huid kleven en beter aan de haartjes.

Filmhars

Kies je voor een ontharing met filmhars, gebruik dan DermoBalance Lotion om restjes van deodorant of crèmes te verwijderen zonder restanten achter te laten. Hierdoor zal de hars beter aan de haren hechten en worden ook kleine donshaartjes verwijderd.  Indien gewenst, kan je na de lotion de Pre-waxing Oil aanbrengen. Deze abrikozen-olie vormt een film tussen de huid en hars waardoor het hitte- en pijngevoel van de klanten wordt verminderd.

Bekijk het volledige Depileve® gamma op de B2B webshop voor professionals.