Cerazyme®
Depilève Skin Care Epilation CERAZYME

Depilève® blijft innoveren en presenteert met trots de Skin Care Epilation!

Cerazyme®DNA is de eerste hars ter wereld die de zachtheid van een ontharing met filmhars combineert met een huidverjongende gelaatsverzorging!

Cerazyme, 2-in-1 verzorging: waxing + skin care treatment

In tegenstelling tot de traditionele harsen maakt de unieke gepatenteerde formule van Cerazyme® het mogelijk om wateroplosbare ingrediënten op te lossen in de op olie gedragen ontharingswaxen! Hierdoor is het eindelijk mogelijk om een ontharing te combineren met een huidverzorging op basis van actieve ingrediënten die de huid voelbaar verzorgen en verzachten.

Cosmetische laboratoria zijn non-stop op zoek naar nieuwe, doeltreffende ingrediënten die beter door de huid worden opgenomen. Toch blijft het moeilijk om tot de diepste lagen van de huid door te dringen. Hiervoor werden onder andere mesotherapie en hoogfrequentie apparaten ontwikkeld. Deze technieken zorgen voor bijkomende kosten voor zowel de professional als voor de klant. Dankzij hun moleculaire structuur, is het mogelijk om de actieve ingrediënten van de Cerazyme® tot de diepste huidlagen te laten doordringen zonder extra kosten én in combinatie met een zachte, doeltreffende ontharing.

 

Hoe werkt het?

Door de warmte van de hars, gaat de huid duizenden microkanaaltjes openzetten waardoor de actieve ingrediënten uit de hars en het bijhorende serum Facial Concentrate tot diep in de huid kunnen dringen. De Cerazyme®-hars legt bovendien een film op de huid voor een optimale absorptie.

Actieve ingrediënten:

•   NMF (Natural Moisturizing Factor)

•   Q10 Enzym

•   DNA Filamenten

Voordelen:

•   Voorkomt rimpels en verbeterd de elasticiteit van de huid

•   Werkt huid-verstevigend

•   Zachte & doeltreffende epilatie

•   Barcode-epilatie: Anti-age behandeling van de bovenlip

•   Geschikt voor ieder huidtype

•   Verfijnt de poriën

Vervolledig de behandeling met Cerazyme® DNA Facial Cream 50ml SPF15. Deze dagcrème bevat dezelfde actieve ingrediënten als de Cerazyme®-hars en het DNA facial Concentrate serum. Werd bovendien verder verrijkt met natuurlijkeandiroba (of Krappa) olie, gekend voor zijn (bewezen) regenererende, pijnstillende en ontstekingsremmende. Ideaal om de licht geïrriteerde, rode huid na de ontharing te verzorgen. De zonnefilter factor 15 is uitermate belangrijk om de delicate huid na de ontharing te beschermen. Adviseer je klanten altijd om 24 uren na de ontharing uit de zon te blijven!

Bekijk het officiële filmpje van Depilève® over de Cerazyme®  op Youtube.

 

Bent u schoonheidsspecialist(e), dan kan u terecht bij de Depilève® Waxing Academy voor een opleiding wenkbrauwstyling met de Cerazyme®