Filmhars

Filmhars of filmwax, is de 3e generatie van waxen en de meest gekende innovatie van Depilève®. Deze hars stolt op lichaamstemperatuur en wordt zonder strips afgenomen.

De belangrijkste eigenschap van de filmhars is dat deze niet aan de huid kleeft maar wel aan de haren. Hierdoor is de hars zéér geschikt voor gevoelige zones zoals het gelaat, de oksels en vooral de volledige bikini-ontharing of Brazilian Wax. Het spreekt voor zich dat m’n altijd iets zal voelen als er haren verwijderd worden, maar dankzij de ontwikkeling van filmhars wordt harsen nagenoeg pijnloos voor de huid!! Men kan deze hars eveneens gebruiken voor grotere lichaamszones indien de klant een minder pijnlijke ontharing verkiest of last heeft van circulatie problemen, spataders of littekens. Een volledig overzicht van de behandelingen vindt u hier.

Binnen het Depilève® gamma is er een ruim assortiment aan filmharsen. Gezien elke Depilève® filmhars zeer zacht is voor de huid, zijn de verschillen tussen de types filmhars voornamelijk te ontdekken door de schoonheidsspecialist(e). Iedere filmhars heeft een eigen elasticiteit, stollingstemperatuur, grip en textuur.

Bekijk het volledige Depilève® gamma op de B2B webshop voor professionals.

Kan u nog niet met de filmhars werken of wilt u uw techniek verfijnen?